VI TILBYDER

PRODUKTER - SUPPORT - REFERENCER

Vi tilbyder løsninger fra Odoo og Microsoft, samt hosting, cloud og support. Vi sælger også alt hardware, og finder det helt rigtige til jeres behov. Derudover tilbyder vi at være jeres interne IT-ansvarlige, således kan i fokusere på jeres kernekompetencer. Softwaregiganten Microsoft kårede IT-alliancen til Partner Award 2011 som en af tre bedste IT-virksomheder i Danmark. IT-alliancen har i flere år været nomineret som bedste Microsoft leverandør, på grund af salg og kundetilfredshed.

SPECIALTILPASSET – TIL EN FAST MD. PRIS

Vi specialtilpasser jeres IT-løsninger, således at i får det mest optimale ud af dem- ud fra lige netop jeres behov.

Vi sammensætter løsningerne, så i kun får lige præcis hvad i har brug for, og dermed kun betaler for det i skal bruge og intet andet. Vi tilbyder som nævnt både hosting-, cloud- og licensaftaler, således at i har en fast månedlig pris på hvad det koster jer – så ingen uventede udgifter. På denne måde kan der også opnås store besparelser på eksempelvis egne servere, købte systemer mm.

Odoo

Med Odoo har du mulighed for en masse forskellige ting, alt efter hvad din virksomhed har behov for. Vi sammensætter en komplet pakke, som er den mest optimale for din virksomhed. Derudover hjælper vi med de integreringer der måtte ønskes, samt flytning af data fra et evt. tidligere anvendt system. Vi tilbyder selvfølgelig dansk support på Odoo, og vi tilbyder også undervisning af systemet, og sørger for at i kommer godt i gang med det nye system.