PROFIL

Vi er en jysk virksomhed, der har specialiseret sig i at rådgive, servicere og installere for mindre og mellemstore virksomheder, når de skal vælge IT- og kommunikationsløsninger. Vi hjælper jer hele vejen – fra behovsanalyse - over indkøb - til det hele fungerer optimalt i et moderne netværk.

 

FIRMAETS HISTORIE
IT-alliancen går tilbage til 2004, hvor Poul Hansen startede firmaet IT-Service - Poul Hansen. Efter et halvt år blev firmaet ændret til et anpartsselskab, Poul Hansen indskød selv kapital i selskabet.
Poul Hansen har mere end 20 års erfaring i IT-branchen, hvor han både har serviceret mindre firmaer og store virksomheder med op til 500 PC'ere i netværk.
Tre år senere skiftede firmaet navn til IT-Alliancen.

 

DEN RIGTIGE LØSNING TIL HVER VIRKSOMHED

IT-alliancen er en IT-virksomhed, der rådgiver, supporter og installerer for mindre og mellemstore virksomheder.
Vi går højt op i at levere den helt rigtige løsning til den enkelte virksomhed. Vi tilbyder løsninger fra Odoo, Visma og Microsoft, samt hosting, online backup og support.
Softwaregiganten Microsoft kårede IT-alliancen til Partner Award 2011 som en af tre bedste IT-virksomheder i Danmark. IT-alliancen har i flere år været nomineret som bedste Microsoft leverandør, på grund af salg og kundetilfredshed.