FÅ EN LØSNING, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

E-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at holde styr på din forretning. Din bogføring og momsopgørelse klares let - og du kan sende en faktura på under et minut med e-conomic fakturaskabelon. Programmet er nemt og intuitivt at arbejde i. Alting foregår online, så du kan bogføre hvor som helst og når som helst. Med E-conomic har du mulighed for en masse forskellige ting, alt efter hvad din virksomhed har behov for. Vi sammensætter en komplet pakke, som er den mest optimale for din virksomhed. Derudover hjælper vi med de integreringer der måtte ønskes, samt flytning af data fra et evt. tidligere anvendt system. Vi tilbyder selvfølgelig dansk support på E- conomic, og vi tilbyder også undervisning af systemet, og sørger for at i kommer godt i gang med det nye system.

ARBEJD EFFEKTIVT SAMMEN MED DIN REVISOR

Er I flere om regnskabet? Du kan altid give din revisor, bogholder eller samarbejdspartner adgang til at arbejde i dit regnskab – helt gratis. Og du bestemmer selv, hvor meget den enkelte bruger har lov til at lave i dit regnskab. Du får en stærk platform til samarbejdet med din revisor og bogholder, hvor de nemt kan give dig aktuelle råd, fordi de kan tilgå dit regnskab efter behov.

LAD E-CONOMIC-INTEGRATIONER OPTIMERE DIN HVERDAG

Som e-conomic-bruger har du adgang til en bred vifte af programmer,

der gør det nemt at synkronisere dine data. Fx kan din webshop løbende "tale sammen" med e-conomic, så du får fuldstændig overblik over omsætning og lager uden at skulle bruge timer på manuel indtastning. E-conomic har i dag over 350 integrationer, og der kommer hele tiden nye til. Kig forbi - vi har med garanti også løsninger, der kan gøre din hverdag mere enkel og smidig.

FUNKTIONER

LAGERSTYRING

Med simpel lagerstyring kan du følge dine varer fra køb til salg og få overblik over din virksomheds lagerbeholdning.

ABONNEMENT

Gør det nemt at fakturere en vare eller ydelse i bestemte intervaller, fx medlemskontingenter, husleje m.m.

BILAGS- OG DOKUMENTINDSCANNING

Scan dine bilag og dokumenter ind i e-conomic og bogfør dem med det samme. Dine bilag er altid tilgængelige.

API (INTEGRATION)

Med vores API kan du nemt og effektivt udveksle data mellem e-conomic og andre it-systemer.

DIMENSION (AFDELING + KVANTUM)

Dimension giver dig det store overblik over de økonomiske resultater i virksomhedens forskellige afdelinger.